Skip to content

Consultancy begint met
elkaar te begrijpen

Veel IT-projecten mislukken. Meestal is dit omdat het IT-projecten zijn. Wij zijn consultants, voor ons ben jij het project. Laat ons praten over wat jij nodig hebt.

Lesterius employee consulting
Lesterius employee consulting

Het gaat allemaal om jouw bedrijf

Zelfs de meest succesvolle bedrijven kennen problemen. Het is altijd mogelijk beter te doen. Om je te helpen dit te bereiken, luisteren wij. Wij luisteren naar hoe jij werkt, wat de sterktes en zwaktes zijn, naar wat de toekomst kan brengen. Waarom doe jij op ons beroep?

Wat ook jouw behoefte is, wij beginnen met trachten te begrijpen wat jouw bedrijfsprocessen en –doelstellingen zijn. Samen analyseren we de situatie en samen starten we de zoektocht naar oplossingen. De consultants van Lesterius werken aan klantgerichte oplossingen. Dit zijn oplossingen gebaseerd op co-creatie. De combinatie van jouw knowhow en onze knowhow.

Na de co-analyse en de co-creatie is de derde stap cruciaal: de co-implementatie. We willen dat je in staat bent alles te halen uit jouw investering. Wij begeleiden je en je team in de overgang naar de nieuwe, geoptimaliseerde procedures.

Laat ons het gesprek starten

Efficiënter beheer en opvolging van onze interventies dankzij onze co-created app.
Efficiënter beheer en opvolging van onze interventies dankzij onze co-created app.
Kanalis
Vincent Geleyns
co-CEO
Digitaliseren vandaag is een no-brainer maar als organisatie moet je je steeds afvragen of je software voor jou werkt of omgekeerd. Onze keuze voor een op-maat en samen ontwikkelde oplossing laat ons toe om onze eigenheid van werken tegelijk te behouden en tegelijk drastisch te vereenvoudigen.
Ontdek samen met ons de nieuwigheden in Claris FileMaker 19

Ontdek samen met ons de nieuwigheden in Claris FileMaker 19

Claris FileMaker 19 stelt ontwikkelaars in staat het platform uit te breiden met deelbare add-ons om moderne apps te bouwen.

Nu kunnen ontwikkelaars het platform uitbreiden met behulp van Artificiële Intelligentie en JavaScript. Ze kunnen er plug-and-play add-ons van maken die door anderen gebruikt kunnen worden.

Deze webinar zal in het teken staan van de nieuwigheden in Claris FileMaker 19.

Ontdek onze diensten

Consultancy Onze digitale experten komen naar jou toe, om jouw processen te optimaliseren. Wij creëren de digitale, klantgerichte oplossingen om efficiënter te worden. Lees meer
Training Wij helpen jouw mensen om optimaal gebruik te maken van FileMaker. Met verschillende cursussen is er altijd een training voor jouw mensen die de FileMaker applicaties gebruiken of onderhouden. Lees meer
Hosting Je wil dat wij jouw servers onderhouden of je wil jouw software laten draaien op onze servers? Wij bieden verschillende opties, op maat van jouw specifieke noden. Lees meer