Skip to content

Een bewezen aanpak

Wij helpen onze klanten de kansen te grijpen die door digitalisering en automatisering van hun bedrijf ontstaan.

Co-creatie

U kent uw bedrijf. Wij kennen de technologie. Samen creëren we digitale oplossingen die uw manier van werken versterken. Wij werken nauw met u samen en vertalen uw idee of proces naar de bouwstenen die nodig zijn om te leveren.

Low code

Wij maken gebruik van de kracht van het toonaangevende low-code platform Claris FileMaker om apps te bouwen die de manier waarop u werkt verbeteren. Binnen deadline en budget.

Integratie

Digitale transformatie begint met flow. Ontsnap aan de chaos van apps door uw alledaagse apps samen te brengen om geautomatiseerde workflows te creëren. Stroomlijn uw bedrijf.

Partners in innovatie

Zodra de implementatie is voltooid, beheren wij het hele implementatieproces voor u en zorgen wij ervoor dat integratie, migratie, back-ups, licenties en uitrol naadloos verlopen, zodat u zich kunt concentreren op uw bedrijf en zich kunt richten op wat er daarna komt.

Klaar voor de toekomst

Als uw bedrijf of markt verandert, kunnen wij uw oplossing(en) aanpassen, zodat u en uw klanten kunnen blijven profiteren van de voordelen en de waarde ervan.

Meester van je innovatie.

Onze op maat gemaakte oplossing is voor u gebouwd en is uw eigendom. Wij streven naar een partnerschap op lange termijn, gebaseerd op vertrouwen, terwijl u de volledige intellectuele eigendomsrechten bezit.

Wij zijn trots op wat we doen

Betrouwbaar

Wij willen de doelstellingen van onze klanten bereiken. Als we ergens niet zeker van zijn, zullen we het u vertellen. De klant kan ons vertrouwen; wij zijn eerlijk en open in onze communicatie.

Onze co-creatie werkwijze kan alleen succesvol zijn als u er zeker van kunt zijn dat u ons kunt vertrouwen. Vertrouwen begint met precies weten wat u kunt verwachten. Het verbergen van relevante informatie zou hetzelfde zijn als onszelf in de voet schieten.

Onze werkwijze is een open boek.

Creativiteit

Buiten de gebaande paden denken, dat is wat wij doen. Wij verrassen onze klanten graag en kiezen liever voor een unieke aanpak, met als doel steeds de beste resultaten te leveren.

Wanneer off-the-shelf software een onvoldoende antwoord is op uw uitdagingen, helpen wij u om uw bedrijfsvoering te optimaliseren. Een slimme oplossing vereist creatief denken.

Onze IT-oplossingen moeten aan uw behoeften beantwoorden als een handschoen.

Integriteit

Wij weten veel over onze klanten. Wij zorgen voor uw zaken en stellen uw vertrouwen op prijs. Het draait weer allemaal om vertrouwen.

Integriteit staat voor de belofte om alle bedrijfsinformatie vertrouwelijk te behandelen.

Uw bedrijfs- (en andere) geheimen zijn bij ons veilig.

Pragmatisme

We gaan voor de oplossing die onze klanten het meeste voldoening geeft. High tech is geweldig, maar soms is een down to earth aanpak precies wat nodig is.

Onze taken omvatten procesanalyse & ontwerp, database bouw, gebruikersvriendelijke functionaliteit en veilige hosting. Lesterius levert oplossingen die u zult gebruiken, niet alleen mooie projecten. Een oplossing die doet wat ze moet doen en die gebruiksvriendelijk is.

We krijgen de klus geklaard.

Volharding

Co-creatie is een uitdagende aanpak, maar kan heel lonend zijn. We gaan tot het uiterste, zelfs als dingen niet gaan zoals we hadden gepland.

Bij co-creatie gaat het erom samen met u de oplossing vorm te geven en de aanpak te bepalen. Dit garandeert dat we de uitdaging tot op de bodem uitzoeken en dat we een oplossing leveren die volledig aan uw behoeften voldoet.

We laten u niet zitten met een halfbakken taart.

Het begint met elkaar te begrijpen

Veel IT-projecten mislukken. Meestal komt dat omdat het IT-projecten zijn. Wij zijn consultants, voor ons bent u het project. Laten we praten over wat u nodig heeft.

Lesterius employee consulting
Lesterius employee consulting

Uw bedrijf. Onze focus.

Zelfs de meest succesvolle bedrijven hebben hun problemen. Het kan altijd beter. Om u daarbij te helpen, luisteren wij. We laten u uitleggen hoe u werkt, wat de sterke en zwakke punten zijn, wat de toekomst zou kunnen brengen. Waarom heeft u ons ingeschakeld?

Wat uw behoefte ook is, wij beginnen met te proberen uw processen en uw doelstellingen te begrijpen.

Samen analyseren we de situatie en samen gaan we aan de slag met oplossingen. De Lesterius consultants gaan voor maatwerk Claris FileMaker oplossingen. Dit zijn oplossingen die in co-creatie tot stand komen. Het combineren van uw know-how en onze know-how.

Na co-analyse en co-creatie is een derde stap cruciaal: co-implementatie. Wij willen dat u alles uit uw investering kunt halen wat erin zit. Wij begeleiden u en uw team bij de overschakeling naar de nieuwe, geoptimaliseerde procedures.

Laten we het gesprek beginnen

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Pressure and risks are greatly reduced
Het ontwikkelen van software om de veiligheid van werknemers te verzekeren
Bluestream
Rob de Brouwer
Senior Technical Manager
"Voorheen was ons bedrijf in verwarring tijdens ontplooiingen maar vandaag is het veel makkelijker om nieuwe lijsten te printen. Dit betekent dat onze werknemers makkelijker en vaker naar huis kunnen. De druk en de risico’s zijn sterk verminderd, wat erg hartverwarmend is."
Contacteer ons