Skip to content
Efficiënter beheer en opvolging van onze interventies dankzij onze co-created app.
Kanalis

Activiteiten van Kanalis:
Kanalis is sinds 40 jaar actief in het beheer van vloeibaar afval (afval beheer, ontstoppingen, camera inspecties, herstellingen, advies…) in het hele Brusselse Gewest. Het cliënteel varieert van particulieren tot syndicaten en volledige gemeenten. Kanalis heeft sinds zijn oprichting een grote aandacht voor innovatie, zoekt naar efficiëntere hulpmiddelen en past zich aan nieuwe technologieën aan. Zaakvoerders Alessio Turli en Vincent Geleyns delen samen een sterke innovatieve visie en hebben samen de ambitie om de zware administratieve last te verminderen en bepaalde bedrijfskritische processen te automatiseren en vereenvoudigen.

 

De verwachting van Kanalis

Kanalis streeft naar een uitzonderlijke klantervaring en service en begrijpt het verband tussen de digitalisering van interne processen en de mogelijkheid om de externe dienstverlening aan klanten te verbeteren. Hun processen waren te complex, duurden te lang, leunden zwaar op papieren documenten en waren niet consistent genoeg. Om de grootste impact op de klantervaring en op de interne opvolging te creëren, was duidelijk dat men eenvoudige, snelle en transparante processen nodig had in een gecentraliseerd systeem. Na eerdere pogingen om dit te realiseren met bestaande softwarepakketten werd al gauw duidelijk dat enkel een op-maat aanpak de nodige verandering kon ondersteunen.

Vincent Geleyns
co-CEO
Digitaliseren vandaag is een no-brainer maar als organisatie moet je je steeds afvragen of je software voor jou werkt of omgekeerd. Onze keuze voor een op-maat en samen ontwikkelde oplossing laat ons toe om onze eigenheid van werken tegelijk te behouden en tegelijk drastisch te vereenvoudigen.

Onze oplossing

Na een intensief co-creatie traject van slecht een tiental dagen kon het team van Kanalis aan de slag met een eerste versie. Gedurende deze eerste ontwikkelingsfase werkten de directie van Kanalis nauw samen met Thomas de Smet en Lowie Sanctobin. Vanaf dag één biedt deze eerste versie het Kanalis-team één intuïtief overzicht van alle relevante gegevens. Op deze manier kunnen ze de interventies optimaal opgevolgd worden. De oplossing beheert alle aanvragen, beslissingen, contacten en wijzigingen gedurende de gehele looptijd van een contract met behulp van geavanceerde workflows. Dit betekent een gestroomlijnde ervaring voor het Kanalis-team en een beter inzicht in de projectstatus en operationele effectiviteit voor het management. To be continued.

Let’s get the conversation started

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Contacteer ons