Skip to content

Wij verzekeren dat
je toepassingen draaien.
Veilig, stabiel en optimaal.

Om in staat te zijn optimaal en veilig gebruik te maken van jouw FileMaker toepassingen, bieden we diverse hosting diensten. Eender hoe jij wil werken, eender hoe groot je bedrijf is.

Lesterius office with working employees
Lesterius office with working employees

FileMaker Managed Hosting

Geniet van alle voordelen van toegang tot jouw toepassingen in de cloud zonder bekommernissen. Wij monitoren, onderhouden en updaten jouw FileMaker server voor jou, in een gecontroleerde en veilige omgeving.

FileMaker Co-Managed hosting

Je toepassing draait voornamelijk in-house of je wil volledige controle over jouw gehoste oplossing? Check dan ons Co-Managed Hosting aanbod dat je verzekert van hetzelfde niveau van dienstverlening en expertise voor jouw server als bij een managed hosting oplossing.

FileMaker Cloud & Claris Connect

Jij wil je toepassingen in de FileMaker Cloud of jij wil nieuwe flows opzetten in Claris Connect? We helpen je bij de on-boarding en configuratie. Wij zijn er altijd om te helpen.

Efficiënter beheer en opvolging van onze interventies dankzij onze co-created app.
Efficiënter beheer en opvolging van onze interventies dankzij onze co-created app.
Kanalis
Vincent Geleyns
co-CEO
Digitaliseren vandaag is een no-brainer maar als organisatie moet je je steeds afvragen of je software voor jou werkt of omgekeerd. Onze keuze voor een op-maat en samen ontwikkelde oplossing laat ons toe om onze eigenheid van werken tegelijk te behouden en tegelijk drastisch te vereenvoudigen.

CONTACTEER ONS

Wil jij dat we je bellen? Wil jij meer info? Geef ons je telefoonnummer of vul het formulier in.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Contacteer ons