Skip to content

FileMaker Cloud & Claris Connect

De FileMaker Cloud is een product van FileMaker, om jouw apps in de cloud te plaatsen.

Lesterius kan je helpen met het opzetten en configureren. Wij geven eerlijk en onderbouwd advies om je te helpen kiezen tussen managed hosting, supported hosting of de FM Cloud.

Lesterius employees discussing around a table

Claris FileMaker Cloud

Claris FileMaker Cloud is de cloud-hosting dienst direct aangeboden door Claris. Wij adviseren je over de beste licentie opties, helpen je met het opzetten en ondersteunen je in jouw eigen taal. Onze consultants kunnen je bestaande oplossing onderzoeken om te controleren of het geschikt is voor de FileMaker Cloud en helpen je bij het opzetten van de beveiliging.

Claris Connect

Claris Connect is een cloud-based integratie platform dat toelaat volledige workflows te creëren door webapplicaties te verbinden. Claris Connect is gebouwd op het concept van flows, gebruikt om dagelijkse bedrijfsprocessen en taken te automatiseren. Jij kan bijvoorbeeld een flow creëren die automatisch de status van jouw project updatet in je FileMaker oplossing en jouw team waarschuwt in Slack, wanneer je een getekend aankooporder ontvangt in DocuSign. Onze consultants staan klaar om je te helpen wanneer je je favoriete cloud dienst wil integreren en efficiënte workflows wil opstarten.

Claris ID

Claris ID is het geïntegreerde sign-on systeem voor de Claris platformen. Het verifieert Claris Connect gebruikers en gebruikers van FileMaker apps hosted door FileMakerCloud. Deze gebruikers kunnen worden beheerd door de Claris Customer Console. Wij kunnen je helpen bij het opzetten en het onboarden van de gebruikers in je team.

Contacteer ons