Skip to content

Communicatie

ProgramDesign sluit aan bij de Lesterius groep!

Hoewel het dit jaar een uitdaging is geweest, zijn we blij dat we het kunnen afsluiten met erg mooi nieuw. Dankzij de consistente inspanningen en investeringen van het afgelopen jaar zijn we verheugd te kunnen aankondigen dat het Noorse ProgramDesign zich heeft aangesloten bij de Lesterius Groep.

Oslo zal ons tiende kantoor herbergen naast Brussel, Stockholm, Parijs, Gent, Barcelona, Lissabon, Londen, Alicante en Almere.

Het kantoor in Oslo zal zowel nationale als internationale klanten en kanaalpartners ondersteunen. De Noorse activiteiten zullen worden geleid door Bjørn Haugland, die meer dan 20 jaar ervaring heeft in de FileMaker-gemeenschap en als bedrijfsadviseur. Bjørn komt naar Lesterius door de fusie met zijn firma ProgramDesign en zal de Business Unit Manager zijn voor ons kantoor in Oslo.

Het kantoor in Noorwegen zal in zijn streven worden ondersteund door ons groeiende Europese team. Verwacht van Bjørn en ons hele team dat ze onze partners helpen om de manier waarop hun organisatie en teams werken te begrijpen, te controleren en te verbeteren.

  • Oplossingen op maat

    Nieuwsgierig naar wat wij kunnen doen voor jouw bedrijf?

    Lees meer

  • Lesterius helpt

    Wij bieden drie diensten

    Consultancy

    Training

    Hosting

  • Gepland Event

  • Tips en Tricks van Lesterius

    Blijf op de hoogte

    • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
  • Claris Platinum Partner

You might find these articles interesting too

Claris FileMaker, een blijvende liefde voor het platform.

Meet the team

Het einde van een tijdperk

Developer notes

Meet the team: Adrian Pellus

Meet the team

Contacteer ons